Register /

Капонір Київської фортеці відреставрують за 17,9 мільйонів гривень

6 травня на тендері мають визначити виконавця робіт.

Капонір Київської фортеці на столичному Печерську готують до реставрації Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця» планує визначитися з виконавцем послуг з реставрації та протиаварійних робіт Капоніра І-го полігону Госпітального зміцнення. Із постачальником послуг із технічного нагляду за виконанням робіт за результатами аукціону вже укладено договір на 123 тис. гривень. Загалом на роботи виділено 17,9 млн. гривень, закінчити їх мають до 31 жовтня цього року.

Про це йдеться в оголошеннях в електронній системі публічних закупівель Prozorro.

Згідно з оголошенням, 6 травня на тендері мають визначити виконавця робіт із реставрації Капоніра І-го полігону Госпітального зміцнення Київської.

Споруда, що є пам'яткою містобудування та архітектури національного значення, охоронна №867/13, розташована на вулиці Шпитальній, 24-А, літ. «Ж» у Печерському районі. Протиаварійні роботи мають провести відповідно до коригування відповідно до зауважень ДП «Укрдержбудекспертиза».

Очікувана вартість закупівлі – 17 млн. 826 тис. 664 гривні.

За результатами попереднього аукціону, Національний історико-архітектурний музей «Київська фортеця» вже визначився з постачальником послуг технічного нагляду за виконанням робіт з реставрації (протиаварійні роботи) на об'єкті. З ТОВ «ІНЖИНІРІНГОВА КОМПАНІЯ «АКАДЕМ БУД» (#41978844) укладено договір на 123 тис. 888 гривень.

Усі роботи, на які виділено 17 млн. 950 тис. 552 гривні, заплановано закінчити до 31 жовтня 2024 року.

Раніше повідомлялося, що у Київській області повністю та частково із забезпеченням життєдіяльності вже відновили майже 17 тис. об'єктів. Основна частина, 15,3 тис. будинків, це приватні та багатоквартирні будинки.

Источник

Reading too

Архів матеріалів